torsdag 21. mai 2009

EXPLOITATIONFILM PÅ CHATEAU NEUF

Nova Noir inviterer til visning av Norges første rape revenge-film, «Hora». Både regissør og hovedrolleinnehaver kommer på visningen.

Nå har du muligheten til å se «Hora» på stort lerrett i Oslo. Radio Novas filmprogram, Nova Noir, viser filmen i Lillesalen på Chateau Neuf torsdag 28. mai klokken 20:00.
Kinosalen ligger med inngang i 2. etasje og dørene åpner 19:00.

Billettpris er 75,- / 50,- for medlemmer av Studentersamfundet. Billetter kan reserveres på mail til novanoir@radionova.no, oppgi antall og navn på billettinnehavere. Billettene må hentes ved inngangen til Lillesalen senest 19:30.Sjelden vare
Reinert Kiil er mannen fra Nordkapp som står bak filmprosjektet «Hora».

- Jeg ville lage Norges første exploitation-film i ekte grindhouse-ånd. Jeg valgte sub-sjangeren rape revenge, kun fordi det er en av de hardeste sjangrene innenfor exploitation, forteller Reinert Kiil.

- I tillegg valgte jeg å bruke elementer fra 9 forskjellige sjangre innenfor exploitation: Sexploitation, blacksploitation, brucesploitation, cannibalisme og splattere blandt flere.

Redaksjonsleder for Nova Noir, Roger Grosvold, er stolt over å få muligheten til å vise Reinert Kiils første spillefilm.

- Exploitation-film og alle dens undersjangere er uhyre sjelden vare å se på stort lerret her til lands, forteller Grosvold.

- Det er derfor ekstra moro å kunne få vise et norsk og helhjertet forsøk som garantert vil levere hva publikum forventer: Grafisk vold og beksvart humor.

Kortfilmer og premier
Sjangeren følger en enkel formel som ligger i tittelen, og «Hora» er intet unntak. Handlingen er såre enkel: En kvinne flytter til et nytt sted. Her blir hun voldtatt av noen lokale menn og hun bestemmer seg for å ta en blodig hevn.

Regissør Kiil og hovedrolleinnehaver Isabel Vibe vil selv være til stede for å introdusere filmen, og svarer villig på spørsmål fra publikum etter endt filmvisning.

Før filmen vises to kortfilmer signert Kiil: «Inside the Mind of a Splatter director» hvor vi møter filmskaper Jörg Buttgereit, og «Samvittighetens røst». Begge vises med introduksjon av Kiil.

I tillegg kan vi friste med DVD-premier og t-skjorter. Premiene deles ut av Isabel Vibe utkledd som «Hora».

Aldersgrense er 18 år og vi anbefaler deg å være tidlig ute da det er begrenset med plasser i kinosalen.

Adresse: Slemdalsveien 15
Dato: 28. mai
Tid: 20:00

Sjekk ut filmen på: http://www.horafilm.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar