fredag 29. januar 2010

Bollywood-storfilmen Ny Name is Khan på norske kinoer!

I FORBINDELSE MED INNSLAGET VÅRT OM BOLLYWOOD-SKUESPILLERINNEN KAJOL SOM GIKK PÅ LUFTA 28.01.10 OPPLYSER NOVA NOIR OM HENNES NESTE FILM SOM OGSÅ GÅR PÅ NORSKE KINOER!

BollywoodFest presenterer i et samarbeid med Fox Searchlight Pictures, distributørene bak suksessfilmen ”Slumdog Millionaire”, en Bollywood/Hollywood produksjon:

MY NAME IS KHAN (MNIK)

Regi: Karan Johar
Produsent: Gauri Khan, Hiroo Yash Johar og Karan Johar
Medvirkende: Shahrukh Khan, Kajol, Jimmy Shergill, Tanay Chheda & Zarina Wahab
Musikk: Shankar-Ehsaan-Loy
Sjanger: Bollywood/Drama
Lengde: 2t & 40 min
Billettpris: kr. 100,- (premiereuka) kr. 95,-
Webside: mynameiskhanthefilm.com

Filmen er basert på en sann historie og er blitt utvalgt til den internasjonale filmfestivalen i Berlin. ”My Name Is Khan” er stemplet som årets beste film allerede før lansering, og det er derfor store forventninger til filmen. Karan Johar er storregissøren med mange gode storfilmer bak seg som: ”Kuch Kuch Hota Hai”, ”Kabhi Kushi Kabhie Gham” og ”Kal Ho Naa Ho”.

Shahrukh Khan og Kajol sammen på lerretet er en god grunn i seg selv til å se denne forrykende filmen på kino! Tanay Chheda, unge Jamal fra "Slumdog Millionare" får igjen sjansen til å vise sitt talent som en ung skuespiller.

”My Name Is Khan” er en triumferende historie om en ukonvensjonell helt som overvinner hindringer til å vinne sin livs kjærlighet tilbake.

Klikk her for å se trailer og lese mer om filmen på Filmweb.no

Filmen vil vises i store deler av Norge på utvalgte kinoer.

Klikk her for å komme til MNIKs norske Facebook-event for komplett kinoplan, fortløpende informasjon om eventuelle endringer og for å vise din deltagelse.

1 kommentar: