tirsdag 2. februar 2010

The Golden Rasberry Awards

Golden Rasberry Awards

Nøyaktig en dag før the Academy Awards altså 6 mars 2010 er det duket for 30 års jubileet for the Golden Rasberry Awards eller the Razzies som de kalles.
For dere som ikke vet det så er the Razzies en motpol til Oscarene og kårer det dårligste med filmindustrien. Halle Berry vant i 2005 og ble den første som kom til prisutdelingen og aksepterte prisen (veldig dårlig kvalitet, men morsomt):


I annledning 30 års jubileet dette året så får vi i tilleg til de vanlige prisene noen priser som omhandler hele det forrige tiåret.

Nominerte Dårligste Film 09:

Transformers: Revenge of the Fallen
All About Steve
G.I. Joe: The Rise of Cobra
Land of the Lost
Old Dogs

Min mening:
Jeg er enig med alle nominerte og mener at Transformers bør få prisen. (Sorry Roger)

Nominert Dårligste Mannlige Skuespiller:

Alle tre Jonas brødrene.
Will Ferrel
Steve Martin
Eddie Murphy
John Travolta

Min mening:
Jeg er enig med de fleste. Personlig liker jeg jo Will Ferrel men noen mester skuespiller er han vel ikke. Hvem bør få prisen? JONAS BROTHERS (bare fordi jeg hater dem.....sorry Siren):Nominerte Dårligste Kvinnelige Skuespiller:

Beyonce
Miley Cyrus
Sandra Bullock
Megan Fox
Sarah Jessica Parker

Min mening:
Ja; alle er ræva. Er det noen tvil om hvem som bør få prisen. Sarah Jessica Parker!!!! (Igjen rett og slett fordi jeg ikke liker henne i det hele tatt....)(Sorry Siren)

Tiårets Dårligste Film:

Battelfield Earth
I know Who Killed Me
Freddie Got Fingered
Gigli
Swept Away

Tiårets Dårligste Mannlige Skuespiller:

Ben Affleck
Eddie Murphy
Mike Myers
Rob Schneider
John Travolta

Tiårets dårligste Kvinnelige Skuespiller:

Mariah Carey
Paris Hilton
Lindsay Lohan
Jennifer Lopez
Madonna

Hvor er Keanu?


Hvem mener du bør vinne på disse tre siste? Argumenter fra eller til? Andre kandidater?

4 kommentarer:

 1. Huff, var Transformers så dårlig? Jeg merker at jeg har sett alt for lite av de nominerte. Men syns ikke Sarah Jessica Parker fortjener nominasjonen. Hun er vel ikke for å regne som en filmskuespiller? Megan Fox derimot er jo kun ett pent ansikt, ingen sjel. Det er mye verre mener jeg. Sarah har jo i hvert fall personlighet - ikke bare armpryd til en avdanka, tattovert skuespiller fra en nittitalls såpeserie.

  Ellers hadde jeg gjerne sett at Nicholas Cage hadde blitt bytta ut med Travolta, selvom Travolta kun er involvert i drit fortiden.

  PS: Siren liker du Jonas Brothers?

  SvarSlett
 2. Siren liker ikke at man er stygge med hverandre uten at det ligger argumenter bak det.

  *Sorry igjen Siren....begynner å ligne mobbing nå*

  Gøte

  SvarSlett
 3. Gigli er undervurdert og hva skjer med at det er bare artister som er nominert av de kvinnelige skuespillerne. Mariah Carey er ikke så dårlig ei heller Jennifer Lopez...

  SvarSlett
 4. Tiårets verste film... hm, vel, for meg står det mellom Battlefield Earth og I Know Who Killed Me.

  På en side var BE kanskje en av de dårligeste sci-fi filmene noen sinne, og har logiske brister så store som Belgia, men på den andre hadde I Know Who Killed Me elendig skuespill og en historie som hoppet fra ikkeeksisterende til smertelig klisjé til fullstendig idiotisk, for ikke å snakke om Lindsay Lohan... i to roller.

  Personlig er jeg litt skuffet over at Tommy Wiseaus "The Room" ikke er på lista. Klart, den er litt mer obskur, men... vel... jeg tror den uten problem er noe av det verste jeg har sett. Den når det nivået for meg at ord ikke kan beskrive hvor dårlig den er... ja.

  SvarSlett