mandag 8. februar 2010

Nytt, flott, noe godt!

Nå er det en stund siden vi har snakket om ting vi gleder oss til her. Jeg skal fortelle om noen av godbitene som har ramlet ned i frysninger-databasen min siden sist:

Den første er kanskje liit obvious. Er det basert på en tegneserie så funker det nesten alltid for meg (Tank Girl er et av få unntak). The Loosers virker utrolig kul; litt ordentlig action for en gang skyld.

I går (i natt) var det Superbowl. Alltid gøy det! Selv om NRK sendingen var helt jævlig så er det alltid lyspunkter. Nesten det beste med Superbowl er reklamene, og vi fikk noen nye smakebiter film....jeeeeyyyy!

En film vi har snakket om før er Kick Ass. Under Superbowl fikk vi den nye internasjonale traileren:

Jeg gleder meg fortsatt som en unge til denne filmen.En annen godbit vi fikk i løpet av kampen var en ny spot til Ridley Scotts nye Robin Hood film:

Dette ser ikke så dumt ut. Are you scared Kevin Costner?
Vi fikk også noen nye fiiine bilder av Prinse of Persia:

Kan dette bli en av de ytterst få filmene basert på et spill som blir bra?

Om vi går litt bort ifra Superbowl så har du denne nye traileren som fikk pupillene mine til å utvide seg litt ekstra. Filmen heter Ondine og er skrevet og regisert av Neil Jordan som sist gjorde meg glad med Breakfast on Pluto. Denne filmen har Colin Farrel i hovedrollen. Mange sier at Colin Farrel ikke er verdt en penny, men jeg har to ting å si til dere som er av den overbevisning; A Home at the End of the World og IN BRUGES! Jeg får gode vibber av denne traileren, jeg blir overaskende mye bifil faktisk. Til vanlig så ville jeg sett lenge på Alicja Bachleda, og det gjør jeg også nå, men jeg titter like mye på Colin Farrel, jävlar så bra han ser ut. Mhm!!To filmer jeg ikke gleder meg til:
http://www.youtube.com/watch?v=20GtuOh0HUc
http://www.youtube.com/watch?v=tzXuL4WJs34
Christ!!

Hør på Nova Noir på Torsdag kl 10.00. Fm 99,3

1 kommentar: