tirsdag 16. februar 2010

I have a Dream


Man blir merkelig knyttet til sine favoritt karakterer. Jeg har lenge hatt en drøm om en film castet med bare mine yndlinger. Ideen går som følger:
Et crew med mine absolutte favoritter legger ut på en slags reise/quest og i løpet av filmen møter de alle de andre flotte karakterene i min store database. La oss si at man har en limit på fem i crewet sitt.

Crewet:
1. Cartman
2. Sheldon Cooper
3. Ari Gold og Loyd (de er en karakter i mitt hode)(can't have the one without the other)
4. Tyler Durden
5. Spider Jerusalem

Etter at man er ferdige med presentasjonen av karakterene og konflikten er fastsatt og foreslått løst ved en reise så begynner vi.

La oss si at mine main players er på ferden i to biler rasende nedover highway 66. I bil nummer en, en svart Escalade, kjørt av Cartman sitter Ari Gold, Loyd og Sheldon. Cartman har fått tak i blålys, og en gang i blant setter han dem på, pulls someone over og sier "respect my authoritaaaa", Sheldon er sur og kjefter fordi det brytes en million lover og Ari sitter i telefonen og skriker.
I bil nummer to, en gullfarget caddilac coupè, kjørt av Spider Jerusalem sitter altså Tyler Durden i det andre setet. Disse to har en syk samtale om livet og døden.

Opp på siden av bilene kommer en annen bil og hvem sitter i den? Raoul Duke og Dr.Gonzo så klart. De krasjer inn i siden på Escaladen (Sheldon skriker og Cartmann blir fly forbanna) og kjører opp på siden av caddyen. Etter en kort introduksjon hvor bilene igjen krasjer, Tyler gir Dr.Gonzo en på trynet, Spider og Raoul tar seg en stripe på sine respektive dashbord så er samtalen i gang. De fire kommer godt overens, mere gladvold, mere dop og masse hysterisk latter. Som avskjed får Dr.Gonzo og Raoul Duke en avskjedsgave av Spider, noe fremtids Grade A Narcotics som sansynligvis vil ta livet av dem.

Dette er bare en av masse møter gjennom filmen. Og det spiller ikke egentlig noen rolle om det henger på greip i forhold til historien eller det fysiske universet du tror du befinner deg i. Det som spiller noen rolle er at de møtes. Gruppen kommer til å møte andre igjennom filmen:
Hulk
Yoda
Dr.Who
Deadpool
Charley (IASIP)
Vicky Pollard
Barret (FF7)
Jesus
The Mad Hatter
Akira
Naruto
Bilbo
En drage
OSV

Det er utrolig mange karakterer som skal inn og i løpet av filmen kommer gruppen til å reise til fortiden, fremtiden, verdensrommet, under vann, oppe i lufta og igjen OSV

Høres det ikke gøy ut?

Hvem ville du valgt for ditt crew? Limit = 5 stk


Trenger du inspirasjon?
Se her

2 kommentarer:

 1. Ha, ha, Gøte. Du burde hatt din egen blogg!

  Personlig skulle jeg gitt sjela mi for en slags Ocean's 11 terroristgruppe ledet av Marlon Brando fra Apocalypse Now. Resterende crew er Mad Max, Travis Bickle fra Taxi Driver, Clinter'n som seg selv, Heath Ledger som the Joker og Alex fra A Clockwork Orange.
  De går under navnet League of Extraordinary Outsiders and Advocators of Chaos og sprer så mye kvalme som de kan.

  Men det de ikke vet er at det er en anti-terror gruppe bestående av de beste fra SAS, SEALS og Telemarksbataljonen som har fått oppgaven med å putte "The League" bak lås og slå. De er selvfølgelig mer teknologisk avanserte og har mye større kapital, og verden må lide under konsekvensene fra de to fraksjonenes konstante krigføring.....

  SvarSlett
 2. Off the top of my head:

  - Sheldon Cooper - smarts.
  - Nancy Botwin - for sexysmarts (det finnes ikke den situasjon hun ikke kan flørte seg ut av)
  - Butters - som decoy (tenk Kyles get well-card)
  - Prost Ivan fra Adams Æbler - for ukuelig optimisme
  - Fatter'n, a.k.a Jan Fares - du messer ikke med den magen.

  Et eller annet spionscenario ser jeg for meg - av typen et mysterium som skal løses og fysiske hindringer å overkomme.

  Tittel: Dude...

  SvarSlett